Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Dive Night

af Per Voss 29. oktober 2012 11:19
Var der nogen der huskede på denne aktivitet ?
Sanne - vil du være mit "ground personel" igen i år ?
vi skal mindst fordoble antallet af dykkere fra sidste år.
ellers er de for ringe .. da var vi 1 !

meld dig inden din makker...Dato:01-11-2012 Sted:Klubben
Afgang:1900 Hjemkomst:2200
Pris:gaZ Leder:Per Voss

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Kom til generalforsamling

af Peter Riis Mågård 25. oktober 2012 11:13
Husk at melde til generalforsamling.
Udover valg til bestyrelsen, bla. formand, er der indkomne forslag til en værdi/udgift på op til ca. 150.000,-
Så mød op og deltag i processen og beslutningerne!!
Det er jo også dine penge :-)
Er du forhindret, så sørg for at en fuldmagt er givet til en dykkerkammerart.
Det er vigtigt at så mange som muligt er del i beslutningerne

Vi ses i vandet
Peter    

Tags:

Kategorier: Aktivitet | Nyhed

En god dag i vandet.

af Peter Riis Mågård 21. oktober 2012 09:15

Der udgik befaling fra den tidligere formand Kim, om at skulle dyppe korpus og udstyr torsdag morgen. Vi skulle møde kl. 1000 i klubben for så at finde ud af hvor vi skulle tage hen.

Jeg tog derind lidt før (det tager jo lidt tid at komprimere 6000 liter luft) for at få lidt luft på 2x15 setup’et. På hjemmesiden havde Kim, Th, Per, Elektrikker Jens og undertegnede meldt til. Desværre har den gode Kim åbenbart ikke kunnet tåle at runde de 40, så ryggen drillede og han måtte melde et ærgerligt afbud. Alle blev enige om at sende positive vibrationer i retning Solbjerg så han kunne få orden på det igen J

TH havde udstyret hjemme, så han afventede spændt på sms fra Søsporten om dagens destination. Vi andre tre startede forhandlingerne. At sætte båden i, blev vi hurtigt enige om var lidt overkill. Desuden var det ret tåget, så det kunne blive noget værre noget. Til sidst stod det mellem Studstrup eller Knuds Sø ved Ry. Det sidste blev valgt, så kunne man jo også slippe lidt billigt om ved skylning af udstyr mm. Desuden var der ingen af os der havde prøvet andet end Rescue kurset dernede. Så vi sad op, og kørte efter Ry. Tak til Mette for guidance til stedet.

På P-pladsen stødte TH til, og vi gik i gang med at samle udstyr og gøre klar. Vi delte pladsen med et lille hold fra NOW-dive. Ben havde to elever der lige skulle have sidste afpudsning inden de tog på sidste del af UTD, TEC-1 kurset som skulle afholdes i Alicante i Spanien (godt det ikke var mig der skulle på kursus og i varmt vandt……..).

Vi delte op i to, TH og jeg, Per og Jens. Vi gik ud til den platform der ligger på ca. 6 meter og til højre herefter. Per og Jens tog dertil og til venstre langs med brinken. De så helt sikkert flere fisk end vi gjorde. Men stedet var super til at få lidt dybde. Vi tog til 13 meter. Desværre var der ikke så meget at se på, lidt lige som bunden i bugten hjemme ved klubben, men som sted for afprøvning af udstyr, kurser, øvelser mm. Er det tæt på uovertruffet. Sigten var også fin. En 5-8 meter.

Jens og Per så en sammensvejset anordning, der først fremstod som det forsvundne tyske hemmelige Vergeltung Waffe III, men viste sig at være noget fra et rekordforsøg i ophold på/under vand. Fandt ikke helt ud af det. Per fandt desuden, efter eget udsagn,  en mængde Nazi-sølv(papir).

Vores dyk varede i 43 min, Per og Jens’ lidt længere. Da der nu ikke var så meget at se på i løbet af dykket, brugte jeg tid på at skifte regulator, tømme maske, øve frogkicks, simulerer lukning af ventiler og en enkelt reel afhjælpning af krampe i læggen. (utrænet og fed ja man er…)

Vel oppe blev der indtaget kaffe og fundne småkager fra Jens’ bil. Per underholdt med sine sidste erhvervelser. En server pakke der kunne få Studstrup til at køre på overtid. Fik hilst på Ben og de to håbefulde TEC elever.  Alt i alt en super fed dykke dag, som alle der ikke var med, kan ærgre sig over ikke at have oplevet.

Vi ses under vandet.
Peter

Tags:

Kategorier: Beretning | Nyhed

Opdateret: Dyk

af Peter Riis Mågård 16. oktober 2012 14:05
Vi mødes i klubben kl. 10.00.
Når vi er kommet der ned finder vi ud af hvor vi skal dykke, alt efter hvor mange vi er.

Vi ses.
Hygge
Kim

PRM: jeg synes Knuds Sø ved Ry, det er nemt og der kan man få lidt dybde til dem der vil det
Dato:18-10-2012 Sted:?
Afgang:10.00 Hjemkomst:?
Pris:? Leder:Kim Østrup

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

planlæg efterårsferiens dyk

af Per Voss 15. oktober 2012 12:41
vi mødes og planlæger hvornår og hvor vi skal dykke i efterårsferien. Kim er alleredeklar med et dyk torsdag, men måske kan vi snige et dyk mere inde evt på motortorpedo bådene v svendborg.

kom og vær med til at planlægge.. flere dyk i denne lille ferie.

Dato:15-10-2012 Sted:klubben
Afgang:2008 Hjemkomst:senere
Pris:0 Leder:Per Voss

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Svømmehal

af Michael Bendtsen 7. oktober 2012 13:00
Så er svømmehallen i vores hænder igen. Dvs hver fredag fra 20-22. Der er lukket i skolernes ferier. Sidste gang er sidste fredag i april 2013
Michael

Dato:12-10-2012 Sted:Lyseng
Afgang:20 Hjemkomst:22
Pris: Leder:Michael Bendtsen

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg