Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Månedens øl

af Jeppe Egendal 27. august 2019 21:51
Vi begynder efterårs- og vintersæsonens aktiviteter med en gammel kending: Månedens øl.

Bar- og aktivitetsudvalget finder en passende øl eller to, vi kan prøvesmage efter bestyrelsesmødet samme dag.
Kom og vær med, det plejer at være "sehr gemütlich"

Senere på sæsonen vil der være filmaftener, dykkerplanlægning, 5*-kvakker og meget andet godt


Dato:02-09-2019 Sted:Kvaks lokaler
Afgang:20:00 Hjemkomst:senere
Pris:20,- kr. Leder:Jeppe Egendal

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Trykprøvning af flasker

af Michael W. Heilbuth 20. august 2019 11:15
Lotek trykprøver flasker igen den 11. september.
Hvis du ønsker af få din/dine flasker trykprøvet der, skal de være klargjort og ligge klar i klubben mandag 26/8 kl 20.00.

Flasker skal være uden ventil, net, håndtag, fod osv.

Har det interesse bedes du kontakte Michael Heilbuth

Dato:26-08-2019 Sted:klubben
Afgang:20.00 Hjemkomst:?
Pris:ca. 250 pr flaske Leder:Michael W. Heilbuth

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Søndagstur

af Peter Bremer 19. august 2019 23:12
Sommerens første tur med Humberen:-)
Vi satser på prammen eller Flakket. som der er flere af de nye medlemmer der endnu ikke har prøvet.
Bagefter tænder grillmesteren op i gasgrillen til lidt søndags hygge
Kom frisk!

Dato:25-08-2019 Sted:Århus Bugten
Afgang:10.00 Hjemkomst:Senere
Pris:Benzin til Humber plus grill pølser Leder:Peter Bremer

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

5*KVAKKER - FLASKEEFTERSYN OG MÆRKNING

af Mette Wraa Nielsen 19. august 2019 12:28
I aften kan du komme videre med 5*Kvakker. 
 
Aftenen byder på flaskeeftersyn og introduktion til hvordan du ruller din flaske og renser din flaske, hvis den trænger til det. Efter endt eftersyn bliver din flaske mærket. Målet er at alle flasker, der står i klubben skal mærkes med medlemsnr og flaskenr. 
 
Bestyrelsen har besluttet, at alle dykkerflasker der står med luft på i klubben, skal efterses årligt og mærkes. Dette gøres, som en del af klubbens sikkerhedseftersyn. Der har været flere uheld med flasker, som pga dårlig vedligehold er sprunget med store skader til følge. 

 
 
Bestyrelsen håber, at alle medlemmer vil støtte op om projektet. Hvis du ikke har mulighed for at kigge forbi i aften, så kontakt Michael Heilbuth eller Per Voss for at aftale hvornår du har mulighed for at komme forbi og få efterset og mærket din flaske. Alle flasker, som står i klubben vil fremadrettet blive registreret i en flaskeregister, så ejeren kan findes. 
 
Flasker, som står i klubben og er overskredet trykprøvningsdatoen vil blive tømt og skilt af. 
 
Husk du må ikke fylde din flaske i klubben, hvis trykprøvningsdatoen er overskredet. Hverken din eller klubbens forsikring dækker, hvis uheldet er ude.

Tags:

Kategorier:

AOWD

af Peter Riis Mågård 19. august 2019 09:59

Hej alle,

Klubben gennemfører igen et AOWD kursus. Kender I  nogen der kunne være interesseret, så tøv ikke med at sende videre/ anbefale.
Opslaget findes også på facebook.

VIDERE MED DIN DYKNING?
Sportsdykkerklubben Kvak udbyder PADI Advance Open Water Kursus i oktober.


Advanced Open Water Diver (AOWD) kurset er det næste skridt for alle dykkere med Open Water Diver certificeringen, og på kurset vil vi lave 5 adventure dyk. Hvert adventure dyk er et kig på et mere specialiseret område af dykning, f.eks. natdykning, navigation, dybde, strøm eller andre af de mange muligheder i PADI systemet. Efter certificeringen vil du som AOWD kunne dykke til 30 meter.

Vi mødes fredag den 25/10 klokken 15:30 til teori og papirarbejde, eventuelt efterfulgt af en tur i svømmehallen, hvor vi bl.a. sikre at udstyret passer. Kurset fortsætter lørdag den 26/10 med 3 dyk og søndag den 27/10 med 2 dyk.

Prisen for kurset er kun 1.500 kr for medlemmer af KVAK, og dette er inklusiv udstyrsleje samt alt PADI materiale. Indmeldelse i KVAK, samt første kvartal koster i forbindelse med tilmelding på kursus 875 kr (normalpris 1.400 kr.).

Yderligere information og tilmelding til formand@kvak.org

Del gerne👌

Tags:

Kategorier: Nyhed

Dyk før sommerfesten

af Jeppe Egendal 18. august 2019 20:33
Hvis der er stemning for det og vejret arter sig, så tager vi et dyk på Prammen inden sommerfesten.
Humberen er fixet og trænger i den grad til en tur i vandet
Mødested ved klubben

Dato:31-08-2019 Sted:Prammen
Afgang:14:00 Hjemkomst:17:09
Pris:-benzin til båden Leder:Jeppe Egendal

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

KVAK udbyder i oktober et Advanced Open Water Diver kursus

af Bjørn 18. august 2019 10:28
Advanced Open Water Diver kurset er det næste skridt for alle dykkere med Open Water Diver certificeringen, og på kurset vil vi lave en række adventure dyk. Hvert adventure dyk er et kig på et mere specialiseret område af dykning, f.eks. natdykning, navigation, dybde, strøm eller andre af de mange muligheder i PADI systemet. Efter certificeringen vil du som Advanced Open Water Diver kunne dykke til 30m. 

Vi mødes fredag den 25/10 klokken 15:30 til teori og papirarbejde, eventuelt efterfulgt af en tur i svømmehallen. Kurset fortsætter lørdag den 26/10 og søndag den 27/10.

Prisen for kurset er 1500kr for medlemmer af KVAK, og dette er inklusiv udstyrsleje samt alt PADI materiale. Indmeldelse i KVAK, samt første kvartal koster i forbindelse med kursus 875kr.

Tilmelding til formand@kvak.org

Tags:

Kategorier: Nyhed

Nyt fra bestyrelsen

af Jeppe Egendal 17. august 2019 09:47

Hen over sommeren har der været en del dykkeraktivitet i Kvak, primært som stranddyk. Vi har været begrænset af, at vores både ikke har virket, men nu lysner det. Motoren til Bombarden er repareret, så kølesystemet virker igen. Humberen har fået skiftet benzinpumper og en membran. Så skulle begge både virke igen takket være en kæmpe indsats af Michael Bendtsen.

 

Kvak og Juggernaut deltog med en container til prøvedyk i forbindelse med Tall Ships Race i begyndelsen af august. Det var en stor succes, hvor mere end 30 prøvedykkere var i vandet på hver af de to dage som Kvak stod for. Med 525.000 besøgende har klubben fået værdifuld eksponering og omtale. Stor tak til formand, instruktører og medhjælpere i forbindelse med arrangementet.

 

Kvaks generalforsamling er fastsat til den 21. oktober 2019. Forslag til dagsorden skal være bestyrelsen (formanden) i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen. Bestyrelsen udsender dagsorden 5 dage før generalforsamlingen. Tilmeld dig på Kvaks hjemmeside.

 

I efteråret er der planlagt dykkerture til Juelsminde, Kreidesee i Tyskland og Bonaire. Turen til Norge bliver udskudt til foråret, det blev for dyrt, da vi ikke kunne fylde bilerne. Husk, at du altid selv kan slå en tur eller et fyraftensdyk op på hjemmesiden. Derudover vil der blive slået ture op i forbindelse med kurserne - Så hold øje med hjemmesiden.

 

I efteråret bliver der gennemført PADI OWD og AOWD, hvor Bjørn Nørgaard er primær instruktør (Mette og Michael bistår) og hvor Divemaster-aspiranterne hjælper til. Dette vil foregå i svømmehal og i åbent vand. Desuden vil Divemasterholdet færdiggøre uddannelsen i løbet af efteråret, så der vil formentlig være god aktivitet i svømmehallen om fredagen. Kom endelig og vær med.

 

I efteråret vil der være en række aktiviteter i forbindelse med klubaftener: 5 *- kvakker fortsætter og desuden vil der være filmaftener, månedens øl, turplanlægning og julefrokost. Disse aktiviteter bliver slået op på Kvaks hjemmeside, men sæt allerede nu kryds i kalenderen ved julefrokost den 7. december.

Tags:

Kategorier:

Motorer fungerer igen

af Michael Bendtsen 16. august 2019 13:20
Så virker begge klubbens bådmotorer igen efter laanng reparation.
Motor til Bombard er gennem testet.
Motor på Humberen starter nu uden problemer men er ikke afprøvet i vandet, skulle nu ikke være et problem.
God weekend, sejlads og dykning
Michael

Tags:

Kategorier:

Fyraftensdyk

af Eric Tobias Hillebrand 15. august 2019 09:31


Dato:19-08-2019 Sted:Marselis eller lign.
Afgang:17.00 Hjemkomst:senere
Pris: Leder:Eric Tobias Hillebrand

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg