Tag cloud

Tidligere indlæg

 

Venskabsdyk med dykkerklubben Juggernaut

af Peter Bremer 26. februar 2020 23:49
Vi tager på venskabstur med Juggernauts store rib båd for at holde gang i aktiviterne i begge klubber i en ellers lun vinter.
Vi sejler ud i Juggernauts store rib båd kl. 9.00.
Båden som har rigeligt plads til 8 personer ligger i vandet permanent på adressen Fiskerivej 30. vi kan endog også klæde om i deres klublokale.
Vi mødes i Kvak senest kl. 8.30 og aftaler hvordan vi får kørt udstyret over på den anden side af havnebassinet.
Derefter sejler vi ud et sted i bugten afhængig af vejr og vind og tager på skift et rigtigt hyggedyk. Det kan være Ramblaen, Prammen/Flakket eller ydermolen. Maks. dybde er omkring de 10 m. Så alle kan være med.
Eventuelle spørgsmål rettes til Peter Bremer eller evt. Peter Madsen (formand Juggernaut)

Dato:08-03-2020 Sted:Århusbugten
Afgang:8.30 Hjemkomst:Ca. 13.00
Pris:Benzin til båden Leder:Peter Bremer

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Dykkerferie på Bonaire

af Mette Wraa Nielsen 26. februar 2020 10:04
Kom og bliv inspireret til dykkermålet Bonaire

Vi viser billeder og film fra vores tur til Bonaire i november 2019. Samtidig får du også vores insider tips til de store oplevelser på øen. Derudover vil vi giver et bud på økonomien forbundet med turen.

OBS: Rejsen begynder kl. 19.00

Dato:30-03-2020 Sted:Søsporten
Afgang:19.00 Hjemkomst:20.00
Pris: Leder:Mette Wraa Nielsen

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Opdateret: Norgestur 2020

af Jeppe Egendal 18. februar 2020 09:03
Turen afholdes den 20. maj - 24. maj.
Turen gennemføres ved minimum 8 personer. Af logistiske årsager vil max. antal være 10. personer

Ved 8 personer vil turen komme til at koste ca. 3500 kr. Dette indbefatter transport, ophold, mad, luftfyldning samt brændstof til båd og biler. Vi skal bruge to biler med anhængertræk til turen, hvoraf den ene skal kunne trække båden. Hvis du kan stille bil til rådighed, så giv Mette besked.


Der er så stor interesse for turen, at vi nu går videre til indbetaling af depositum, så der kan blive bestilt færgebilletter og overnatning. Depositum på 3000 kr. skal indbetales senest 1. marts på konto 4695-3629808515.

Det endelige program for turen vil komme senere, men I kan glæde jer til både meget smukke naturdyk og vragdyk.I forbindelse med planlægning af turen vil indkøb, planlægning af dyk og produktion af aftensmad til turen blive fordelt blandt alle deltagere.


Dato:20-05-2020 Sted:Kristianssand (Skottevik)
Afgang:20. maj kl. 16.00 Hjemkomst:24. maj kl. 22:30
Pris:ca. 3500 Leder:Mette Wraa Nielsen

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Workshop - Videre med Søsporten

af Mette Wraa Nielsen 17. februar 2020 17:40
Videre med Søsporten

I forbindelse med vores ombygning af Søsporten er det nu blevet tid til at se på hvad vi får brug for at materiel og inventar i det nye hus.

Derfor afholdes der mandag den 23. marts 2020 kl. 18.00 en workshop med de øvrige klubber i Søsporten. Her skal vi svinge penslen bredt og komme med et bud på alt det materiale og inventar vi har brug for i fremtidens Søsport.

Der er følgende grupper:
1. Festudstyr og køkken: Jeppe og Rikke
2. Inventar, cafeområder, mødelokaler, omklædningsrum, opbevaring: Mette og Lars
3. Træningsrum: indretning (ikke tung vægttræning – det kan gulvet ikke holde til): Mads D og Hanna
4. IT, internet, pcer, oplysningsskærme: Per og Michael H
5. Værksteder: Jens G og Michael B

Der mangler bemanding fra Kvak i gruppen Træningsrum, så skulle der sidde en derude som tænker, at det kunne jeg godt byde ind på, så tilmeld dig hos formanden.

Træningsrummet er tænkt til brug for alle klubber og derfor giver det mening at vi også sidder med der, selvom vi ikke har den facilitet i dag.

Fælles for grupperne er at vi sidder to fra de forskellige klubber. Vi laver en brutto-liste. Det er så op til brugerudvalget at sorterer hårdt mellem nice-to og need-to, da vi jo alle ved at der ikke bliver råd til alt - i hvert fald ikke fra begyndelsen. Der vil også være ting og materiel fra vores gamle hus, som flytter med og så kan det udskiftes undervejs.

Vi glæder os til nogle fornøjelige timer med fokus på samarbejder og samskabelse, men husk som deltagere repræsentere I Kvaks interesser. De svære beslutninger skal vi nok træffe i brugergruppen efterfølgende.

Vi mødes i Kvaks lokaler 30 min. inden workshoppen, så vi sikre at vi er klædt ordentlig på til at deltage som repræsentanter for Kvak.

Tilmeld dig gerne workshoppen, så vi kan se at du har godkendt din deltagelse.
Vil du tilmelde dig træningsrum, så kontrakt lige formanden, så vi kan koordinere ved flere tilmeldinger. Det er vigtigt at vi deltager to på hver workshop, så kom glad!

Dato: 11-03-2020 Sted: Søsporten
Afgang: 18.00 Hjemkomst:22.00
Pris:   Leder: Mette Wraa Nielsen
Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Svømmehal

af Mette Wraa Nielsen 5. februar 2020 08:09

 

Kvak har svømmehalstid hver fredag fra kl. 20.00 - 22.00 i Lyseng Svømmehal, som frit kan benyttes af alle vores aktive medlemmer.

Det betyder, at du må gå i vandet kl. 20.00 og du skal forlade vandet senest kl. 22.00.  Omklædning, bad mv. kan gøre inden og efter.

 

Michael Heilbuth er Kvaks svømmehalsansvarlige. Han sikrer, at vi får bestilt svømmehallen hvert år, at kalenderen på hjemmesiden er opdateret med hvornår vi har svømmehallen og evt. aflysninger, hvis svømmehallen er optaget til anden side.

Så derfor bør du altid se om svømmehalstiden fremgår af kalenderen inden du begiver dig derud.

 

Vi har en nøglebrik til svømmehallen, der ligger i klubben, og det er en god idé at huske den, da dørene låser om aftenen. Derfor kan det være en fordel, at du annoncerer, at du tager i svømmehallen ved at tilmelde dig på hjemmesiden samt evt. skrive det på FB, så andre klubmedlemmer ved at du tager i svømmehallen.

 

For at benytte svømmehaller i Århus Kommune, er Kvak pålagt, at der altid er en tilstede, der har et gyldigt sikkerhedsbevis til svømmehallen.

 

Et sikkerhedsbevis er gratis at anskaffe. Det kræver blot, at du deltager og gennemfører Århus Kommunes Sikkerhedsprøve, som afholdes ca. 30 gange årligt. Du skal kontakte Michael Heilbuth for at blive tilmeldt.

 

Den består afTeoridelen omfatter alarmering og førstehjælp relateret til svømmeulykker, gennemgang og brug af svømmehallernes redningsudstyr.

  1. Svømmedelen skal gennemføres iklædt T-shirts og shorts, der må ikke benyttes svømmebriller.
  2. 200 m svømning, de første 50 meter med hovedet over vandet.
  3. Stort bevis: Dykning til bassinets største dybde, eller hvis det ikke er muligt 15 meter undervandssvømning på to meters dybde, hvilket er gældende på dybder fra to meter og opefter.
  4. Lille bevis: Dykning på to meters dybde.
  5. Bjærgning 25 meter af person (bevidstløs) personens luftveje skal være fri af vandet.
  6. Ophaling af person på kant. Efter ophaling lægges personen i stabilt sideleje.
  7. Under punkt 6 og 7 skal personen være af mindst samme højde/drøjde som prøvetager.

 

Bestyrelsen vil gerne opfordre alle vores aktive medlemmer til at deltage på og gennemfører sikkerhedsprøven.

 

Kvak råder kun over det runde, dybe spring-bassin i tidsperioden, dog må vi som ofte gerne benytte os af de øvrige bassiner. Spørg evt. den person, som er ansvarlig for de øvrige bassiner, de er som regel flinke.

 

Når vi er i svømmehallen, kan der være andre i de øvrige bassiner. De kan være nysgerrige på os og vores udstyr. Derfor vi vi gerne opfordre dig til at være en god ambassadør for Kvak. Svar venligt på spørgsmål. Sig fra på en venlig måde, hvis det bliver for meget. Og vis dem, at Kvak er verdens venligste dykkerklub. Husk at måske en dag, vælger de Kvak, fordi de mødte dig!

 

Derudover vil vi opfordre til at benytte svømmehallen så ofte som det er muligt. Det holder dine færdigheder ved lige, når du måske ikke når helt så meget i åben vand, som du kunne ønske dig. Det er et godt sted at starte efter en pause, og efter en travl uge på arbejdet, sikre det at du får skuldrene ned, sover godt og starter weekenden med et smil.

 

Vi ses i Lyseng😊

 

Attachment.png

Tags:

Kategorier:

Klubaften med det hele.

af Peter Riis Mågård 4. februar 2020 09:30

Der var flere særskilte arrangementer i klubben i går aftes. Først bestyrelsesmøde hvor der blev drøftet ”udflytningsplanerne” for perioden for istandsættelse, eller hvor og hvordan skal vi bo. Så er der (forhåbentligt J) godt nyt for Humberen og motoren. Den bliver gjort klar til test i weekenden. Herudover lidt om 5* KVAK og det løft det har givet klubben, fastholdelse og inklusion af nye medlemmer, samt en oprydningsdag. Sidste er vist allerede kalendersat .

Så blev det klubaften hvor der var et godt fremmøde til både 5* KVAK, lektion 2 og ikke mindst månedens øl. Aktivitets- og barudvalget serverede en kold Lottrup US Dark Ale. En ganske god mørk Ale.
Der kom desuden to potentielt nye medlemmer på besøg. Forkvinden viste dem rundt og fortalte lidt om klubben. De overværede aftenens lektion, og umiddelbart var dette ikke afskrækkende J

Der blev som sædvanligt fortalt anekdoter og delt ud af erfaringer.

Lige et headsups på at NITROX anlægget formegentlig skal have serviceret O2 sensorerne, så der kan ikke fyldes NITROX i øjeblikket. MAT udvalget er på sagen.

Der var ialt mødt 14 KVAK'ere op.

Tags:

Kategorier: Beretning | Nyhed

Arbejdsdag i Kvak

af Mette Wraa Nielsen 3. februar 2020 19:09
Stor oprydningsdag i klubben. Vi skal rydde op, gøre rent og sorterer vores ejendele. Vi starter med morgenmad og får lidt let frokost. Kom glad :-)

Dato:14-03-2020 Sted:Søsporten
Afgang:10 Hjemkomst:Når vi er færdige
Pris:Gratis Leder:Mette Wraa Nielsen

Tilmeld dig her

Tags:

Kategorier: Aktivitet

Powered by BlogEngine.NET 2.5.0.6
Modified for Kvak by Michlenborg